Čista zona Izmjerite moje vibracije

ORTOPEDSKI ZAŠTITNI MADRAC MEDI PUR

MEDI PUR MADRAC proizveden je od MEDI PUR visoko elastičnog medicinskog materijala sličnog gelu, specijalne gustoće, koji zahvaljujući svojoj specifičnoj staničnoj strukturi, ne propušta štetna geopatogena zračenja. To čini dodatnu posebnost madraca u očuvanju ljudskog zdravlja. S medicinskog gledišta, koristi se kao preventivni madrac za zaštitu kralježnice, zglobova i cirkulacije od raznih degenerativnih oboljenja, reumatoidnih oboljenja i kroničnih bolnih sindroma kralježnice.

MEDI PUR MADRAC sastoji se od glavnog gornjeg dijela 7cm MEDI PUR MEDICINSKOG MATERIJALA i 8cm tvrđe podloge od hladno lijevane pjene, koja stabilizira medicinski materijal.

Za osobe veće tjelesne težine od 120kg,preporuča se madrac visine 20cm. Madrac ima dvije navlake: unutrašnju, od elastične gaze, neposredno do jezgre madraca i vanjsku, originalnu, antialergijsku MEDI PUR presvlaku s patent zatvaračem. Vanjska presvlaka ima stopostotnu ANTIBAKTERIJSKU I ANTIGRINJA zaštitu, dobivenu u specijalnom proizvodnom procesu apreture.

Sa medicinske strane MADRAC predstavlja ORTOPEDSKO POMAGALO ZA SAMOZAŠTITU KRALJEŽNICE, ZGLOBOVA I CIRKULACIJE.

Prilagođava se težini i toplini tijela osobe koja legne na MEDI PUR MADRAC, te tako formira jedinstveni ortopedski otisak isključivo za tu osobu, a kralježnica spavača uvijek se nalazi u svojoj fiziološkoj ravnini, bez obzira u kojem položaju spavali.

Diskusi između kralježaka tijekom šest do osam sati sna u potpunosti se relaksiraju, dobro se napune hranjivom tekućinom, nabubre te tako ostanu elastični, dugovječni i sposobni odlično zaštititi stup kralježnice od svih dnevnih opterećenja ( dugotrajno sjedenje, dugotrajno stajanje, težak fizički posao i sl.).

ANTIALERGIJSKI MEDI PUR MATERIJAL potpuno je neprikladan za razvoj bioloških organizama ( grinje,plijesni,gljivice,bakterije,virusi ),što madracu daje besprijekorni ANTIALERGIJSKI UČINAK , koji je od presudne važnosti kod osoba preosjetljivih na izmet grinja( protein GVANIN ) i kućnu mikro prašinu.

Zahvaljujući TERMOSENZIBILNOSTI MEDI PUR MATERIJALA, tjelesna temperatura spavača nakon nekoliko minuta dodatno smekša materijal, a tijelo puno rjeđe šalje signale mozgu za novom prilagodbom i korekcijom položaja. To se događa zato jer više nema pritiska lošeg madraca na tijelo, zato mozak ne dobiva tako često informaciju da negdje žulja ili trne, pa su česta noćna prevrtanja, buđenja i nemiran san smanjeni za više od 90%.

Kada legnete na MADRAC, najprije se u prvih 20 sekundi stvara ortopedski otisak točno prema težini Vašeg tijela, a kada u snu promijenite položaj, u 20 sekundi dolazi do ponovne prilagodbe MADRACA na novonastali položaj.

Tijelo kao da Vam ugodno, opušteno lebdi u vlastitom otisku, brže tonete u san, spavate bolje, dublje i duže – mišići, vezivno tkivo i živci tijekom sna potpuno se opuštaju, te je tako omogućen neometan krvni i limfni optok ( propuštena je mikro cirkulacija krvi i limfe ).

Spavanje na MADRACU rezultira većom staničnom razinom kisika, kao i podizanjem i stabilizacijom opće energetske razine tijela – cirkulacija krvi u organizmu znatno je poboljšana, zato se čovjek brže oporavlja od bolesti, kao i od povećanih psihičkih ili fizičkih napora, te od većih sportskih napora i upala mišića ( sportaši ).

Zahvaljujući ZAŠTITI OD ŠTETNIH ZRAČENJA, svakom spavaču omogućeno je spavanje u SIGURNOJ ZONI, što dodatno uvelike doprinosi kvaliteti spavanja. No puno važnije od toga ja PREVENTIVNO DJELOVANJE MEDI PUR MATERIJALA u zaštiti ljudskog organizma od velikog broja zdravstvenih poremećaja, ali i težih oboljenja ( poput karcinoma, leukemija ili limfoma ).

Kao dokaz izvanserijske kvalitete i potvrde deklariranosti ANTIDEKUBITALNO ORTOPEDSKO POMAGALO ZA ZAŠTITU KRALJEŽNICE, ZGLOBOVA I CIRKULACIJE , te dodatne zaštite spavača od negativnih štetnih GEOPATOGENIH ZRAČENJA , SKUPINA MEDICINSKIH PROIZVODA - MEDI PUR posjeduje 8 prestižnih CERTIFIKATA I RJEŠENJA iznadprosječne kvalitete i učinkovitosti, ispitano i normirano kod nekoliko poznatih renomiranih ustanova i agencija unutar EUROPSKE UNIJE.