Čista zona Izmjerite moje vibracije

Antidekutabitalni nadmadrac
MEDI PUR - HOSPITAL

PASIVNI ANTIDEKUBITALNI NADMADRAC proizveden je od 7cm TERMOSENZIBILNOG MEDI PUR MATERIJALA , sličnog gelu, koji je otvorene stanične strukture, tako da se nikada ne pregrijava.

TERMOSENZIBILNI MATERIJAL je idealan materijal koji je sam po sebi ANTIDEKUBITALAN, zato što otklanja pritisak tijela o podlogu, održava slobodnu mikrocirkulaciju krvi, čuva toplinu tijela i ne dozvoljava nastanjivanje biološkim agensima.

Svojstvo TERMOSENZIBILNOG MATERIJALA da umanjuje pritisak podloge na tijelo prepoznato je posebno u bolničkim okolnostima, kod dugo ležećih bolesnika, teško pokretnih osoba i svih osoba koje imaju tegobe s kralježnicom (vratni, grudni ili slabinski dio).

ANTIDEKUBITALNI NADMADRAC je presvučen specijalnom visoko-kvalitetnom antidekubitalnom navlakom koja ne propušta urin, a propušta zrak, tako da nema podznojavanja koje otvara put dekubitusu. NADMADRAC se postavlja na postojeći madrac, pod uvjetom da taj madrac nije previše mekan i da nema ranije formiranih udubljenja od ležanja.

To je specifičan proizvod kod kojeg ne postoji čvrsta podloga, zbog čega su moguća odstupanja +/- 3cm po dužini i širini ovisno o temperaturi zraka u prostoru , odnosno stiskanju i razvlačenju TERMOSENZIBILNOG MATERIJALA ( toplo, hladno )

PASIVNI ANTIDEKUBITALNI NADMADRAC MEDI PUR-HOSPITAL, namijenjen je za prevenciju dekubitusa kod pacijenata s prosječnim rizikom, te pacijenata s dekubitusom do III. stupnja.