Čista zona Izmjerite moje vibracije

O nama

Tvrtka MEDI SPA d.o.o. osnovana je 2011.g. u Zagrebu, a koncept specifičnog načina poslovanja uprava tvrtke bazira na petnaestogodišnjim iskustvima upornog učenja i usavršavanja prodajnih strategija, uz fleksibilno prilagođavanje tržištu i sofisticiranom razvoju inovativnih proizvodnih projekata u svojoj branši.

Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja i prodaja najekskluzivnijih medicinskih ortopedskih madraca, nadmadraca i jastuka za zaštitu kralježnice zglobova i cirkulacije. Osim sačuvanog zdravlja uz vidno naglašeno oduševljenje i zadovoljstvo već više od 20000 korisnika, sa ponosom ističemo da su naši MEDICINSKI TERMOSENZIBILNI MEDI PUR madraci, nadmadraci i jastuci HRVATSKI PROIZVOD, te da posjeduju osam prestižnih CERTIFIKATA priznatih renomiranih ustanova i agencija unutar Europske Unije.

Razvili smo i vrlo potentan novi proizvod u klasi medicinskih madraca – MEDI PUR KRISTALOTERAPIJA,sa kojim smo uspjeli osvojiti i europsko tržište, pokazuje se i realni interes svjetskih tržišta!

Galerija