Čista zona Izmjerite moje vibracije

NADMADRAC MEDI PUR ORTO

Potpuno istih karakteristika kao MADRAC MEDI PUR-ORTO. Proizveden je od 7cm ili 3,5cm čistog medicinskog TERMOSENZIBILNOG MEDI PUR MATERIJALA. Postavlja se na postojeći madrac, pod uvjetom da taj madrac nije previše mekan i da nema ranije formiranih udubljenja od ležanja.

Nadmadrac postojećem madracu dodaje medicinska svojstva, omogućuje poboljšanu cirkulaciju krvi u organizmu i tako osigurava potpunu relaksaciju svih struktura tijela i miran san.

Nadmadrac ima dvije navlake: unutrašnju, od elastične gaze, neposredno do jezgre madraca i vanjsku presvlaku od ALOE VERE s patent zatvaračem. Preporučamo da preko vanjske navlake dodatno stavljate svoju plahtu kako biste dulje sačuvali originalnu navlaku.

Prilagođava se težini i toplini tijela osobe koja legne na MEDI PUR NADMADRAC, te tako formira jedinstveni ortopedski otisak isključivo za tu osobu, a kralježnica spavača uvijek se nalazi u svojoj fiziološkoj ravnini, bez obzira u kojem položaju spavali.

Diskusi između kralježaka tijekom sna u potpunosti se relaksiraju, dobro se napune hranjivom tekućinom, nabubre te tako ostanu elastični, dugovječni i sposobni odlično zaštititi stup kralježnice od svih dnevnih opterećenja.

ANTIALERGIJSKI MEDI PUR MATERIJAL potpuno je neprikladan za razvoj bioloških organizama ( grinje,plijesni,gljivice,bakterije,virusi ), što madracu daje besprijekorni ANTIALERGIJSKI UČINAK , koji je od presudne važnosti kod osoba preosjetljivih na izmet grinja i kućnu mikro prašinu.

Zahvaljujući TERMOSENZIBILNOSTI MEDI PUR MATERIJALA, tjelesna temperatura spavača nakon nekoliko minuta dodatno smekša materijal, zato tijelo puno rjeđe šalje signale mozgu za novom prilagodbom i korekcijom položaja. To se događa zato jer više nema pritiska lošeg madraca na tijelo, zato mozak ne dobiva tako često informaciju da negdje žulja ili trne, pa su česta noćna prevrtanja, buđenja i nemiran san smanjeni za više od 90%.

Kada legnete na NADMADRAC, najprije se u prvih 20 sekundi stvara ortopedski otisak točno prema težini Vašeg tijela, a kada u snu promijenite položaj, u 20 sekundi dolazi do ponovne prilagodbe NADMADRACA na novonastali položaj.

Tijelo kao da Vam ugodno, opušteno lebdi u vlastitom otisku, brže tonete u san, spavate bolje, dublje i duže – mišići, vezivno tkivo i živci tijekom sna potpuno se opuštaju, te je tako omogučen neometan krvni i limfni optok ( mikro cirkulacija krvi i limfe ).

Spavanje na NADMADRACU rezultira većom staničnom razinom kisika, kao i podizanjem i stabilizacijom opće energetske razine tijela – cirkulacija krvi u organizmu znatno je poboljšana, zato se čovjek brže oporavlja od bolesti, kao i od povećanih psihičkih ili fizičkih napora, te od većih sportskih napora i upala mišića ( sportaši ).

Zahvaljujući ZAŠTITI OD ŠTETNIH ZRAČENJA, svakom spavaču omogućeno je spavanje u SIGURNOJ ZONI, što dodatno uvelike doprinosi kvaliteti spavanja, no puno važnije od toga ja PREVENTIVNO DJELOVANJE MEDI PUR MATERIJALA u zaštiti ljudskog organizma od velikog broja zdravstvenih poremećaja, ali i težih oboljenja ( poput karcinoma, leukemija ili limfoma ).

MEDI PUR NADMADRAC postavlja se na na bilo koji tradicionalan, dobro očuvan madrac ( koji nema ulegnuća od ležanja ), sa ciljem da oplemeni postojeći madrac opisanim beneficijama, te tako omogući potpunu relaksaciju svih struktura tijela i miran san.

Ne klizi jer je velike težine i odlično prianja uz postojeći madrac.

Kao dokaz izvanserijske kvalitete i potvrde deklariranosti ANTIDEKUBITALNO ORTOPEDSKO POMAGALO ZA ZAŠTITU KRALJEŽNICE, ZGLOBOVA I CIRKULACIJE , te dodatne zaštite spavača od negativnih štetnih GEOPATOGENIH ZRAČENJA , SKUPINA MEDICINSKIH PROIZVODA - MEDI PUR posjeduje 8 prestižnih CERTIFIKATA I RJEŠENJA iznadprosječne kvalitete i učinkovitosti nekoliko renomiranih ustanova i agencija unutar EUROPSKE UNIJE.

Ortopedski NADMADRAC MEDI PUR-ORTO proizvodi se prema dimenzijama Vašeg postojećeg madraca. Fantastično oplemenjuje postojeći madrac sa svim opisanim beneficijama, te Vašem madracu dodaje impozantnu dodanu vrijednost prvenstveno u smislu zaštite Vaše kralježnice, zglobova i cirkulacije.

Spavanje na NADMADRACU pretstavlja neopisiv, poseban ugođaj. Kada legnete, najprije tijelo polako svojom težinom stvara ortopedski otisak u MEDI PUR MATERIJALU. Tonjenje u materijal, stvara iluziju lebdenja. Svako tko osobno doživi taj osječaj, opisuje ga kao posebno zadovoljstvo spavanja. A zadovoljan čovjek daleko je produktivniji u svim aspektima kako osobnog, tako i poslovnog života.