Čista zona Izmjerite moje vibracije

MADRAC MEDI PUR ORTO

Proizveden od TERMOSENZIBILNOG VISOKOELASTIČNOG MEDI PUR MATERIJALA , sličnog gelu, koji reagira na toplinu i težinu tijela. MEDI PUR MATERIJAL prilagođava se težini i toplini tijela osobe koja legne na madrac, te tako formira jedinstven ortopedski otisak isključivo za tu osobu, a kralježnica spavača uvijek se nalazi u svojoj fiziološkoj ravnini, bez obzira u kojem položaju spavali. MEDI PUR MATERIJAL ujedno je ANTIALERGIJSKI , jer je potpuno neprikladan za razvoj bioloških organizama (grinje, plijesni, gljivice, virusi, bakterije).

Koristi se kao PREVENTIVNI ORTOPEDSKI MADRAC za dugoročnu zaštitu cirkulacije, kralježnice i zglobova od raznih degenerativnih oboljenja, reumatoidnih oboljenja i kroničnih bolnih sindroma. Madrac je visine 15cm, a proizveden je iz dvije komponente. Neposredno do tijela nalazi se 7cm čisti MEDI PUR TERMOSENZIBILNI MATERIJAL, a ispod njega je slojevita, hladna poliuretanska pjena, sa svojstvom brzog povratka u prvobitni položaj. Za osobe veće tjelesne težine od 120kg, preporuča se madrac visine 20cm.

Madrac ima dvije navlake: unutrašnju, od elastične gaze, neposredno do jezgre madraca i vanjsku, presvlaku od ALOE VERE, sa patent zatvaračem.

Sa medicinske strane MADRAC predstavlja ORTOPEDSKO POMAGALO ZA SAMOZAŠTITU KRALJEŽNICE, ZGLOBOVA I CIRKULACIJE.

Prilagođava se težini i toplini tijela osobe koja legne na MEDI PUR MADRAC, te tako formira jedinstveni ortopedski otisak isključivo za tu osobu, a kralježnica spavača uvijek se nalazi u svojoj fiziološkoj ravnini, bez obzira u kojem položaju spavali.

Diskusi između kralježaka tijekom šest do osam sati sna u potpunosti se relaksiraju, dobro se napune hranjivom tekućinom, nabubre te tako ostanu elastični, dugovječni i sposobni odlično zaštititi stup kralježnice od svih dnevnih opterećenja ( dugotrajno sjedenje, dugotrajno stajanje, težak fizički posao i sl.).

ANTIALERGIJSKI MEDI PUR MATERIJAL potpuno je neprikladan za razvoj bioloških organizama ( grinje,plijesni,gljivice,bakterije,virusi ),što madracu daje besprijekorni ANTIALERGIJSKI UČINAK , koji je od presudne važnosti kod osoba preosjetljivih na izmet grinja( protein GVANIN ) i kućnu mikro prašinu.

Zahvaljujući TERMOSENZIBILNOSTI MEDI PUR MATERIJALA, tjelesna temperatura spavača nakon nekoliko minuta dodatno smekša materijal, zato tijelo puno rjeđe šalje signale mozgu za novom prilagodbom i korekcijom položaja. To se događa zato jer više nema pritiska lošeg madraca na tijelo, zato mozak ne dobiva tako često informaciju da negdje žulja ili trne, pa su česta noćna prevrtanja, buđenja i nemiran san smanjeni za više od 90%.

Kada legnete na MADRAC, najprije se u prvih 20 sekundi stvara ortopedski otisak točno prema težini Vašeg tijela, a kada u snu promijenite položaj, u 20 sekundi dolazi do ponovne prilagodbe MADRACA na novonastali položaj.

Tijelo kao da Vam ugodno, opušteno lebdi u vlastitom otisku, brže tonete u san, spavate bolje, dublje i duže – mišići, vezivno tkivo i živci tijekom sna potpuno se opuštaju, te je tako omogućen neometan krvni i limfni optok ( propuštena je mikro cirkulacija krvi i limfe ).

Spavanje na MADRACU rezultira većom staničnom razinom kisika, kao i podizanjem i stabilizacijom opće energetske razine tijela – cirkulacija krvi u organizmu znatno je poboljšana, zato se čovjek brže oporavlja od bolesti, kao i od povećanih psihičkih ili fizičkih napora, te od većih sportskih napora i upala mišića ( sportaši ).

Zahvaljujući ZAŠTITI OD ŠTETNIH ZRAČENJA, svakom spavaču omogućeno je spavanje u SIGURNOJ ZONI, što dodatno uvelike doprinosi kvaliteti spavanja. No puno važnije od toga ja PREVENTIVNO DJELOVANJE MEDI PUR MATERIJALA u zaštiti ljudskog organizma od velikog broja zdravstvenih poremećaja, ali i težih oboljenja ( poput karcinoma, leukemija ili limfoma ).

Kao dokaz izvanserijske kvalitete i potvrde deklariranosti ANTIDEKUBITALNO ORTOPEDSKO POMAGALO ZA ZAŠTITU KRALJEŽNICE, ZGLOBOVA I CIRKULACIJE , te dodatne zaštite spavača od negativnih štetnih GEOPATOGENIH ZRAČENJA , SKUPINA MEDICINSKIH PROIZVODA - MEDI PUR posjeduje 8 prestižnih CERTIFIKATA I RJEŠENJA iznadprosječne kvalitete i učinkovitosti, ispitano i normirano kod nekoliko poznatih renomiranih ustanova i agencija unutar EUROPSKE UNIJE.