Čista zona Izmjerite moje vibracije

Kristaloterapijski podložak za sjedenje i potporanj za leđa - MEDI PUR

MEDI PUR - ZAŠTITNI PODLOŽAK ZA SJEDENJE

Podložak je proizveden od TERMOSENZIBILNOG MEDICINSKOG MEDI PUR MATERIJALA , zahvaljujući kojem dolazi do ravnomjernog raspoređivanja pritiska na čitavu površinu stražnjice, a ne samo na nekoliko najisturenijih točaka zdjelice.

U prvoj fazi medicinski MEDI PUR MATERIJAL najprije se prilagodi težini osobe i omogućuje joj vrlo ugodan, opuštajući osjećaj lakoće sjedenja.

U drugoj fazi koja nastupa za 3-5 minuta, toplina tijela dodatno zagrije MEDI PUR MATERIJAL, koji zahvaljujući svojstvu TERMOSENZIBILNOSTI dodatno smekša. Zahvaljujući tome, mikro cirkulacija krvi i limfe iz zdjelice u noge bude propuštena, pa osoba koja sjedi puno duže efektivnije sjedi, bez trnjenja nogu, bez žuljanja, a radna koncentracija povećava se za više od 80 % .

Kome je namijenjen podložak za sjedenje ?

  • svim osobama koje imaju sjedeće radno mjesto
  • vozačima kamijona, autobusa, aviona, automobila i sl.
  • svim osobama koje se manje kreću i duže vrijeme provode sjedeći za računalom, TV-om i sl.
  • posebice je potreban muškim osobama, koje imaju problema sa PROSTATOM
  • od izuzetne je pomoći osobama koje imaju problema sa HEMEROIDIMA
  • od velike je pomoći TRUDNICAMA

MEDI PUR - ZAŠTITNI POTPORANJ ZA LEĐA

Zadatak potpornja je da fiziološki podupire donji dio leđa, gura LUMBALNU kralježnicu prema naprijed u njezinu fiziološku “S” poziciju, te na taj način rasterećuje cijeli stup kralježnice. Takvim rasterećenjem donjeg dijela kralježnice, dolazi do opuštanja i smanjivanja napetosti čak i u VRATNOM DIJELU KRALJEŽNICE, te tako omogućuje jedan posebno ugodan osjećaj lakoće sjedenja.

  • LEĐNI POTPORANJ koristi se u kombinaciji sa PODLOŠKOM ZA SJEDENJE , a najvažnija uloga mu je da olakšava dugotrajno sjedenje na poslu, kod kuće, u automobilu … svugdje gdje je čovjek prisiljen duže sjediti
  • ima specijaliziranu ortopedsku i ergonomske ulogu, da maksimalno prisiljava kralježnicu da bude u svojoj prirodnoj S poziciji, tj. podržava prirodnu lordozu kralježnice i potiče aktivnu relaksaciju mišića čitavog stupa kralježnice

MEDI PUR ZAŠTITA - od sada i na radnom mjestu

Osim opisanih MEDICINSKIH OSOBINA ( zaštita kralježnice, zdjelice i cirkulacije nogu ), postavljanje PODLOŠKA ZA SJEDENJE u kombinaciji sa LEĐNIM POTPORNJEM , predstavlja i odličnu ZAŠTITU OD ŠTETNIH GEOPATOGENIH ZRAČENJA ( Hartmanovo, Curriyevo, podzemni vodeni tok ) posebice NA SJEDEĆIM RADNIM MJESTIMA i svugdje gdje čovjek provodi dosta vremena sjedeći na istom mjestu .

ZAŠTITNI EFEKT temelji se na specifičnoj kristalnoj strukturi građe stanice samog MEDI PUR MATERIJALA, tako da puno zgusnutih stanica čini gustu neprobojnu fizičku barijeru za silnice štetnih geopatogenih zračenja.

Postavljanjem PODLOŠKA I POTPORNJA na stolac ( fotelju, auto sjedalo, sjedeću garnituru ...) dolazi do efekta DUPLICIRANJA ZAŠTITE u dva smjera : gore-dolje i naprijed – nazad, tako da čovjek sjedi u potpuno sigurnoj zoni, koja iznosi oko 80 cm u svim smjerovima.

Tako štetne linije i čvorovi ne mogu probiti podložak i potporanj, nego ih moraju zaobići, a ljudski organizam oslobođen je od neprestane izloženosti štetnim silnicama.

Zaštita od štetnih geopatogenih zračenja može se dokazati profesionalnim mjernim instrumentom, koji detektira tri najštetnija tipa geopatogenih zračenja – Harmannovo, Curryjevo i zračenje podzemnih vodenih tokova. Dokazano je da upravo te tri vrste štetnih zračenja mogu vrlo štetno djelovati na sve ljudske organe, izrazito štetno djeluju na vegetativni živčani sustav čovjeka, utječu na jaki kronični umor i vrlo jako utječu na smanjivanje koncentracije radnog čovjeka.

Inovativna dodatna vrijednost

Najvažnija inovativna dodatna vrijednost PODLOŠKA ZA SJEDENJE I POTPORNJA ZA LEĐA je odluka razvojnog tima tvrtke, da se sto posto medicinski proizvod oplemeni modernom inovacijom, koja dolazi sa područja komplementarne medicine.

Kroz proizvodni proces, u PODLOŽAK I POTPORANJ implementira se inovativna smjesa od 12 vrsta fino usitnjenih terapeutskih kristala i minerala sa specijalnim nosačima. Ta moderna kompozicija, omogučava i dodatnu svakodnevnu terapiju korisnika pozitivnom energijom kristala, i to upravo kada dugo SJEDIMO na radnom mjestu. Sjedimo, a kristali u isto vrijeme djeluju na naš organizam tako da nas pune pozitivnom energijom.

KRISTALI su posebna vrsta aktivnih prirodnih tvari sa KRISTALNOM GRAĐOM STANICE, čije su prirodne frekvencije podudarne sa frekvencijama pojedinih organa i stanica našeg organizma.

Kristalne strukture djeluju i na naše podsvjesne mehanizme preko vegetativnog živčanog sustava, koji nije pod kontrolom naše volje, a kontrolira rad svih naših unutarnjih organa, te isto tako često i određuje čitav naš životni put.

Naš ljudski organizam predstavlja vrlo složen mozaik niza različitih frekvencija, dok s druge strane svaka vrsta kristala titra na svojoj posebnoj frekvenciji. Po principu uzajamnog pobuđivanja, frekvencija pojedinog kristala stimulira sustav u organizmu iste frekvencije na pravilan rad.

Kada je čovjek tjelesno bolestan ili ima određene psihičke smetnje, mentalne ili energetske blokade u tijelu, određeni psihički ili organski sustavi su u stanju poremečenosti, odnosno drugim riječima imamo BOLEST! U tim situacijama od velike je koristi INTELIGENTNA ENERGIJA KRISTALA, koja svojom frekvencijom pobuđuje oboljele ili blokirane organske ili psihičke sustave u tijelu da ponovno počnu raditi ispravno na svojoj prirodnoj frekvenciji.

ZAŠTO JE MEDI PUR KRISTALOTERAPIJA NAJUČINKOVITIJI NAČIN PRIMJENE KRISTALA ZA ZAŠTITU OD ŠTETNIH ZRAČENJA I ENERGIZIRANJE?

Prije svega u jednom proizvodu imamo dva izuzetno jaka medija - TERMOSENZIBILNI MEDICINSKI MEDI PUR MATERIJAL i USITNJENE ENERGETSKE KRISTALE, koji zajedničkom sinergijom, jedan drugog snažno nadopunjuju i čine najbolju moguću zaštitu na svjetskom tržištu od djelovanja štetnih zračenja podzemnih vodenih tokova, Hartmanovog i Curyevog čvora. Sva ta negativna zračenja, ako ste im na duži period izloženi, a osobito tokom svakodnevnog višesatnog sjedenja na istom mjestu, oslabljuju Vaš organizam te ga čine pogodnim za razvoj niza bolesti, od kojih je KARCINOM svakako najopasniji.

Specijalna INOVATIVNA KOMBINACIJA 12 usitnjeni kristala, minerala i njihovih nosača, svojom pozitivnom energetskom vibracijom stvara oko Vašega tijela jako ENERGETSKO VIBRACIJSKO POLJE, koje ciljano djeluje na Vas i Vaše poremečene psiho -organske sustave. Iz tog razloga PODLOŽAK I POTPORANJ SA KRISTALOTERAPIJOM korisno je imati postavljene na svom sjedečem radnom mjestu, čak i ukoliko sjedite na dobrome mjestu, bez prisutnih štetnih geopatogenih zračenja. Također, važno je znati da je čovjek kada nekoliko sati sjedi na istom mjestu, u gotovo IDEALNIJIM UVJETIMA za energiziranje.

Isto tako, ne manje važna je činjenica da se KRISTALI nalaze ugrađeni praktički u unutrašnjosti Vašega sjedala . Na taj način Vaše tijelo gotovo da sjedi na samom kristalu, i naslonjeno je na sam kristal, što jako doprinosi uzajamnom pozitivnom pobuđivanju frekvencija organizma od strane kristala i minerala, koji se nalaze u neposrednoj blizini svih Vaših energetskih centara.

Slijedeća stvar koja je za Vas posebno važna, je jednostavnost upotrebe. Vi sami ne morate biti stručnjak za kristale ili kristaloterapeut, ne morate čak niti poznavati kristale, njihovo djelovanje, niti ih obrađivati, čistiti itd, a upravo sve to onemogućuje većini ljudi da koriste kristale za svoje osobne potrebe.

U KRISTALO - MINERALNOJ SMJESI VAŠEGA SJEDALA sve dobijete gotovo, pripremljeno i spremno za trajno korištenje. I konačno , velika prednost je da se ne morate brinuti oko održavanja kristala u sjedalu zato što se pražnjenje i energetsko punjenje kristala odvija automatski, uz pomoć INOVATIVNOG “NOSAČA” KRISTALA. To je EKSKLUZIVNA INOVACIJA, POSEBNO PROIZVEDENA TVAR koja je zadužena za TRAJNU STABILNOST I ČIŠĆENJE KRISTALNO - MINERALNOG PUNJENJA ugrađenog u unutrašnjost Vašega PODLOŠKA I POTPORNJA.

Dakle, puno dobrih osobina koje su Vam na raspolaganju i na koje možete ozbiljno računati u jednom dužem vremenskom periodu. Znači, u samo JEDNOM JEDINOM, INTELIGENTNO OSMIŠLJENOM PROIZVODU, imate ZAŠTITU KRALJEŽNICE, ZGLOBOVA I CIRKULACIJE, ZAŠTITU OD ALERGIJA, ZAŠTITU OD ŠTETNIH GEOPATOGENIH ZRAČENJA I SVAKODNEVNU TERAPIJU POZITIVNOM ENERGIJOM KRISTALA! Proizvod ima 8 PRESTIŽNIH CERTIFIKATA, i od njega imate ogromne koristi baš svaki dan, uz VEĆU UGODU SJEDENJA i osjetno kvalitetniju radnu koncentraciju! No, najvažnije od svega je preventivno djelovanje u smislu dugoročne zaštite vlastitog zdravlja.

U prvoj polovici 20. stoljeća smatralo se ukoliko je čovjek izložen štetnim zračenjima, da period do oboljenja traje oko 8 godina. Danas se oboljenja javljaju u mnogo kraćem vremenu, jer smo izloženi intenzivnim tehničkim elektromagnetskim zračenjima, koja pojačavaju štetnost prirodnih, geopatogenih zračenja. Stručnjaci s područja radiestezije smatraju da sve bolesti ljudi, životinja i biljaka imaju svoj primarni uzrok u dužoj izloženosti raznim zračenjima, koja oslabljuju organizam i na taj način čine ga osjetljivijim na bolesti. Na radnom mjestu dodatni problem predstavlja izloženost štetnom zračenju elektroničkih uređaja, bez kojih je nemoguće zamisliti današnji moderan način života. Računalo je poseban problem, jer uz svoje zračenje kao tehničkog uređaja, uz sebe nosi i još nekoliko dodatnih uređaja, koji imaju svoje kablove, a svi se oni nalaze koncentrirani na jednom mjestu. Tako se upravo na tom mjestu koncentrira veliko elektro-magnetsko polje, koje štetno djeluje na naše tijelo.

Najnovija istraživanja utvrdila su da osobe koje rade u kancelarijama, gdje veći dio radnog dana provedu sjedeći za računalom, predstavljaju veliku rizičnu grupu ljudi, koja zbog izloženosti mješovitim izvorima štetnih zračenja mogu kao posljedicu imati razna teška oboljenja. Dakle, električni uređaji na radnom mjestu (produžni kablovi, utičnice, računala, printeri, skeneri, telefoni, radio aparati, stolne lampe, kava aparati itd...) u kombinaciji s prirodnim štetnim geopatogenim zračenjima, čine problem puno većim. To se događa zato što elektromagnetsko polje koje zrači iz električnih uređaja, pospješuje jačanje prirodnih štetnih zračenja i pojačava snagu njihovog djelovanja. Kada spavamo na štetnom čvoru naše tijelo se može razboljeti na onom mjestu gdje je štetni čvor lociran, odnosno na sjecištima štetnih linija zračenja. Međutim KOD SJEDENJA cijelo tijelo je ozračeno, a onaj dio tijela gdje smo najslabiji, prvi će popustiti, oboljeti i nastupiti će komplikacije. Kod žena najčešće komplikacije su glavobolje (migrene), depresije, slaba cirkulacija, karcinom štitne žlijezde, karcinom dojke, karcinom maternice i jajnika. Kod muškaraca najčešće komplikacije su razdražljivost, kronični umor, srčane smetnje, karcinom prostate, karcinom grla, karcinom pluća i karcinom gušterače.

Zato je od neprocijenjive vrijednosti za zaštitu osobnog zdravlja, postavljanje MEDI PUR ZAŠTITNOG PODLOŠKA I POTPORNJA sa terapijom pozitivnom energijom kristala , na sva sjedeća mjesta na kojima boravimo po nekoliko sati dnevno! A isto tako, intenzivno povečavate ugodu sjedenja, uz zapaženo podizanje radnog učinka.