Čista zona Izmjerite moje vibracije

KRISTALOTERAPIJSKI NADMADRAC

MEDI PUR KRISTALOTERAPIJA - ZAŠTITNI NADMADRAC


ZAŠTITNI NADMADRAC - MEDI PUR KRISTALOTERAPIJA proizveden je od 7 cm čistog TERMOSENZIBILNOG MEDI PUR MEDICINSKOG MATERIJALA. Prilikom proizvodnje u unutrašnjost GORNJE POLOVICE NADMADRACA tvornički je ugrađena specijalno patentirana aktivna jezgra od 12 vrsta USITNJENIH ENERGETSKIH KRISTALA I MINERALA, sa svojim nosačima( koji služe za čišćenje i obnavljanje kristala ). To su dva izuzetno jaka medija, koja zajedničkom sinergijom jedan drugog snažno nadopunjuju i čine najbolju moguću ZAŠTITU LJUDSKOG TIJELA od djelovanja štetnih zračenja podzemnih vodenih tokova, Hartmanovog i Curyevog čvora. Uz to, specijalno odabrani kristali svojom pozitivnom energetskom vibracijom stvaraju oko tijela jako ENERGETSKO VIBRACIJSKO POLJE, te tako omogućuju SVAKODNEVNU TERAPIJU POZITIVNOM ENERGIJOM KRISTALA. Radi se o INTELIGENTNOJ ENERGIJI KRISTALA, koja prestaje sa radom kada je naše tijelo energetski puno, što znači da TIJELO UZIMA I PRIMA POZITIVNI ENERGETSKI IMPULS SAMO KADA TO TREBA.

S medicinskog gledišta NADMADRAC se koristi kao preventivna korektivna podloga Vašeg postojećeg madraca, te služi za zaštitu kralježnice, zglobova i cirkulacije od raznih degenerativnih oboljenja, reumatoidnih oboljenja i kroničnih bolnih sindroma.

S gledišta komplementarne i alternativne medicine NADMADRAC omogućuje iznadprosječnu zaštitu od štetnih GEOPATOGENIH ZRAČENJA, te svakodnevnu TERAPIJU pozitivnom energijom kristala.

Nadmadrac ima dvije navlake: unutrašnju od elastične gaze neposredno do jezgre madraca i vanjsku originalnu ARGENTUM presvlaku, sa patent zatvaračem. ARGENTUM tkanina sadrži ione SREBRA sa antibakterijskim učinkom. Bakterije se razvijaju zahvaljujući tjelesnoj vlazi i toplini, uzrokujući neugodne mirise. IONI SREBRA sprečavaju množenje bakterija i djeluju antialergijski. Kao dobro poznato prirodno sredstvo, srebro neutječe na prirodnu ravnotežu kože. Presvlaka stvara dodatnu vrijednost prirodnoj higijeni i svježini Vaše udobnosti spavanja.

VAŽNO

  • Kada počnete koristiti NADMADRAC-KRISTALOTERAPIJA, počinje se pojačavati protok energije kroz sve energetske centre u Vašem tijelu. Pozitivna energetska vibracija kristala, prenosi se na 65% vode u našem organizmu (cca. 65% ukupne mase ljudskog tijela čini voda). Na taj način snažno stimulira naš imunološki, obrambeni sustav. Tada ćete osjetiti da se u tijelu javljaju određene senzacije kao što su: osjećaj mira, olakšanje, toplina, vrućina u dlanovima i stopalima, trnci, pospanost, opuštenost i sl.
  • Moguće je čak i otpuštanje nakupljene emotivne napetosti. Obzirom da energetska vibracija kristala djeluje na slabe točke našeg energetskog polja i puni ih potrebnom energijom, kod nekih ljudi u početku su moguće i senzacije u smislu pritiska, zatezanja, lagane glavobolje i male vrtoglavice. Te senzacije su prolazne, ali Vam jasno daju do znanja da se mjesta u tijelu gdje postoji energetski nedostatak, sada energijom pune.
  • Budući da KRISTALI nastaju ISKLJUČIVO samo na energetski zdravim mjestima na Zemlji, kada spavate na KRISTALOTERAPIJI, automatski spavate na ENERGETSKI JAKO DOBROM MJESTU. Kroz određeno vrijeme svakodnevnog korištenja, Vaše tijelo imunološki i energetski ojača, te postajete prirodno jači i otporniji.
  • U NADMADRAC je ugrađena inovativna kombinacija specijalno odabranih omjera usitnjenih kristala i minerala, pomiješana sa sofisticiranim NOSAČIMA kristala. Nosači su posebne tvari, koje omogućuju trajno čišćenje i stabilizaciju kristala u smjesi. Iz tog razloga, terapeutska svojstva NADMADRACA -KRISTALOTERAPIJE ne troše se s vremenom, nego ostaju trajno prisutna.
  • NADMADRAC - KRISTALOTERAPIJA može se koristiti bez ikakvih ograničenja. Toplo se preporuča svima - maloj djeci, odraslima, bolesnima i prije svega zdravim osobama, da dugoročno zdravi i ostanu.

ISPRAVNO KORIŠTENJE !

TERAPIJSKA SMJESA KRISTALA I MINERALA ugrađena je u gornju polovicu NADMADRACA. Zato je VAŽNO da prilikom postavljanja NADMADRACA obratite pažnju na kojoj je strani ZATVARAČ VANJSKE NAVLAKE i DEKLARACIJA. Tu stranu gdje je ZATVARAČ obavezno postavite na donji dio Vašega kreveta - gdje su noge !

TERAPIJSKA KRISTALNA SMJESA sada se nalazi ugrađena u GORNJOJ POLOVICI NADMADRACA, tamo gdje je tijelo i glava.

Sada je Vaš NADMADRAC - KRISTALOTERAPIJA postavljen ispravno!

Sa medicinske strane NADMADRAC predstavlja ORTOPEDKO POMAGALO ZA SAMOZAŠTITU KRALJEŽNICE, ZGLOBOVA I CIRKULACIJE.

Prilagođava se težini i toplini tijela osobe koja legne na MEDI PUR NADMADRAC, te tako formira jedinstveni ortopedski otisak isključivo za tu osobu, a kralježnica spavača uvijek se nalazi u svojoj fiziološkoj ravnini, bez obzira u kojem položaju spavali.

Diskusi između kralježaka tijekom sna u potpunosti se relaksiraju, dobro se napune hranjivom tekućinom, nabubre te tako ostanu elastični, dugovječni i sposobni odlično zaštititi stup kralježnice od svih dnevnih opterećenja.

ANTIALERGIJSKI MEDI PUR MATERIJAL potpuno je neprikladan za razvoj bioloških organizama ( grinje,plijesni,gljivice,bakterije,virusi ), što madracu daje besprijekorni ANTIALERGIJSKI UČINAK , koji je od presudne važnosti kod osoba preosjetljivih na izmet grinja i kućnu mikro prašinu.

Zahvaljujući TERMOSENZIBILNOSTI MEDI PUR MATERIJALA, tjelesna temperatura spavača nakon nekoliko minuta dodatno smekša materijal, zato tijelo puno rjeđe šalje signale mozgu za novom prilagodbom i korekcijom položaja. To se događa zato jer više nema pritiska lošeg madraca na tijelo, zato mozak ne dobiva tako često informaciju da negdje žulja ili trne, pa su česta noćna prevrtanja, buđenja i nemiran san smanjeni za više od 90%.

Kada legnete na NADMADRAC, najprije se u prvih 20 sekundi stvara ortopedski otisak točno prema težini Vašeg tijela, a kada u snu promijenite položaj, u 20 sekundi dolazi do ponovne prilagodbe NADMADRACA na novonastali položaj.

Tijelo kao da Vam ugodno, opušteno lebdi u vlastitom otisku, brže tonete u san, spavate bolje, dublje i duže – mišići, vezivno tkivo i živci tijekom sna potpuno se opuštaju, te je tako omogučen neometan krvni i limfni optok ( mikro cirkulacija krvi i limfe ).

Spavanje na NADMADRACU rezultira većom staničnom razinom kisika, kao i podizanjem i stabilizacijom opće energetske razine tijela – cirkulacija krvi u organizmu znatno je poboljšana, zato se čovjek brže oporavlja od bolesti, kao i od povećanih psihičkih ili fizičkih napora, te od većih sportskih napora i upala mišića ( sportaši ).

Zahvaljujući ZAŠTITI OD ŠTETNIH ZRAČENJA, svakom spavaču omogućeno je spavanje u SIGURNOJ ZONI, što dodatno uvelike doprinosi kvaliteti spavanja, no puno važnije od toga ja PREVENTIVNO DJELOVANJE MEDI PUR MATERIJALA u zaštiti ljudskog organizma od velikog broja zdravstvenih poremećaja, ali i težih oboljenja ( poput karcinoma, leukemija ili limfoma ).

MEDI PUR NADMADRAC postavlja se na na bilo koji tradicionalan, dobro očuvan madrac ( koji nema ulegnuća od ležanja ), sa ciljem da oplemeni postojeći madrac opisanim beneficijama, te tako omogući potpunu relaksaciju svih struktura tijela i miran san.

Ne klizi jer je velike težine i odlično prianja uz postojeći madrac.

Kao dokaz izvanserijske kvalitete i potvrde deklariranosti ANTIDEKUBITALNO ORTOPEDSKO POMAGALO ZA ZAŠTITU KRALJEŽNICE, ZGLOBOVA I CIRKULACIJE , te dodatne zaštite spavača od negativnih štetnih GEOPATOGENIH ZRAČENJA , SKUPINA MEDICINSKIH PROIZVODA - MEDI PUR posjeduje 8 prestižnih CERTIFIKATA I RJEŠENJA iznadprosječne kvalitete i učinkovitosti nekoliko renomiranih ustanova i agencija unutar EUROPSKE UNIJE.