Čista zona Izmjerite moje vibracije

KRISTALOTERAPIJSKI JASTUK

Medicinski ortopedski jastuk - MEDI PUR KRISTALOTERAPIJA

Jastuk MEDI PUR KRISTALOTERAPIJA predstavlja veliko inovativno osvježenje na tržištu medicinskih pomagala za zdraviji i kvalitetniji san, a samim time predstavlja i ekskluzivnu novost na globalnom SVJETSKOM TRŽIŠTU!

Sa strane konvencionalne medicine proizvod služi za zaštitu vratne kralježnice, glave, moždanih krvnih žila, štitnjaće i svih mekih okolnih struktura.

Zato ćemo u uvodnom dijelu ukratko opisati najprije sve medicinske beneficije koje dobivate korištenjem jedinstvenog ortopedskog jastuka, a nakon toga približiti ćemo Vam što sve dobivate u kombinaciji sa KOMPLEMENTARNOM I ALTERNATIVNOM MEDICINOM.

Najvažnija uloga jastuka je dobra potpora VRATNOJ KRALJEŽNICI, a da pritom ne budu stlačene i pritisnute osjetljive strukture vrata - velike krvne žile koje opskrbljuju mozak, korijeni živaca vratne kralježnice, grkljan i štitnjača.

Spavanjem na previsokom ili preniskom, pretvrdom ili premekanom jastuku vratna kralježnica gubi svoju prirodnu fiziološku ravninu i nema adekvatnu potporu. Takvim lošim položajem pri spavanju pojačava se NAPETOST VRATNIH MIŠIĆA, što može uzrokovati neugodne GLAVOBOLJE, VRTOGLAVICE, TRNJENJE RUKU I UKOČEN VRAT. MEDI PUR ORTOPEDSKI TERMOSENZIBILNI JASTUK predstavlja idealno preventivno rješenje za sprječavanje nastanka takvih tegoba. Kada legnete na jastuk, najprije se u prvih 20 sekundi stvara ORTOPEDSKI OTISAK, točno prema težini Vaše glave i dimenzijama Vašeg vrata.

Dakle, bez obzira kako ste legli, na leđa, na bok ili trbuh, vratna kralježnica uvijek će ostati u svojoj prirodnoj fiziološkoj ravnini. Kada promijenite položaj, u 20 sekundi dolazi do ponovne prilagodbe jastuka na novi položaj.

Nakon nekoliko minuta ležanja, kada toplina glave i vrata zagrije jastuk, zahvaljujući termosenzibilnosti medicinskog MEDI PUR MATERIJALA, jastuk se još dodatno smekša unutar Vašeg ortopedskog otiska.

To je posebno važno jer je na taj način osigurana potpuna prokrvljenost svih krvnih žila i odlično je neutraliziran pritisak na sve strukture vrata i vratne kralježnice.

Tako ortopedski MEDI PUR JASTUK daje besprijekornu potporu vratnoj kralježnici pa zato odlično ublažava GLAVOBOLJE, HRKANJE, NESANICU, VRTOGLAVICU, UTRNULOST RUKU, kao i druge probleme vezane uz loš i neprirodan položaj glave i vrata.

MEDI PUR MATERIJAL je neprivlačan za biološke organizme (grinje, bakterije, gljivice) i u njega ne može prodrijeti prašina, pa predstavlja idealno rješenje i za ALERGIČARE!  JASTUK KRISTALOTERAPIJA ima dvije navlake: unutrašnju, od elastične gaze i vanjsku, originalnu, ANTIALERGIJSKU ARGENTUM PRESVLAKU sa patent zatvaračem. ARGENTUM PRESVLAKA ima stopostotnu ANTIBAKTERIJSKU i ANTIGRINJA zaštitu, dobivenu u specijalnom proizvodnom procesu apreture.

ARGENTUM TKANINA sadrži IONE SREBRA sa jakim antibakterijskim učinkom. Bakterije se razvijaju zahvaljujući tjelesnoj vlazi i toplini, uzrokujući neugodne mirise. IONI SREBRA potpuno sprečavaju razmnožavanje bakterija i djeluju antialergijski. Kao dobro poznato prirodno sredstvo , srebro ne utječe na prirodnu ravnotežu kože. Zato i sama presvlaka jastuka stvara dodatnu vrijednost prirodnoj higijeni i svježini Vaše udobnosti spavanja.

Inovativna novost – komplementarni pristup

Najvažnija inovativna dodatna vrijednost MEDI PUR medicinskog , ortopedskog jastuka je odluka, da se sto posto medicinski proizvod oplemeni modernom inovacijom, koja dolazi sa područja komplementarne medicine.

U proizvodnom procesu , u jastuk se implementira inovativna smjesa od 12 vrsta fino usitnjenih energetskih kristala i minerala , sa specijalnim nosačima , koja omogućuje i dodatnu svakodnevnu terapiju korisnika pozitivnom energijom kristala. KRISTALI su posebna vrsta aktivnih prirodnih tvari sa KRISTALNOM GRAĐOM STANICE , čije su prirodne frekvencije podudarne sa frekvencijama pojedinih organa i stanica našeg organizma. Kristalne strukture djeluju i na naše podsvjesne mehanizme preko vegetativnog živčanog sustava, koji nije pod kontrolom naše volje, a kontrolira rad svih naših unutarnjih organa, te isto tako često i određuje čitav naš životni put. Naš ljudski organizam predstavlja vrlo složen mozaik niza različitih frekvencija, dok s druge strane svaka vrsta kristala titra na svojoj posebnoj frekvenciji.

Po principu uzajamnog pobuđivanja, frekvencija pojedinog kristala stimulira sustav u organizmu iste frekvencije na pravilan rad. Kada je čovjek tjelesno bolestan ili ima određene psihičke smetnje, mentalne ili energetske blokade u tijelu, određeni psihički ili organski sustavi su u stanju poremećenosti, odnosno drugim riječima imamo BOLEST! U tim situacijama od velike je koristi INTELIGENTNA ENERGIJA KRISTALA, koja svojom frekvencijom pobuđuje oboljele ili blokirane organske ili psihičke sustave u tijelu da ponovno počnu raditi ispravno na svojoj prirodnoj frekvenciji. Takvo stanje prepoznajemo kao STANJE ZDRAVLJA!

Prije svega , sada u jednom proizvodu imamo dva izuzetno jaka medija - TERMOSENZIBILNI MEDICINSKI MEDI PUR MATERIJAL i USITNJENE TERAPEUTSKE KRISTALE, koji zajedničkom sinergijom, jedan drugog snažno nadopunjuju i čine najbolju moguću zaštitu na svjetskom tržištu od djelovanja štetnih zračenja podzemnih vodenih tokova, Hartmanovog i Curyevog čvora. Sva ta negativna zračenja, ako ste im na duži period izloženi, a osobito tokom spavanja, oslabljuju Vaš organizam , te ga čine pogodnim za razvoj niza bolesti, od kojih je KARCINOM svakako najopasniji.

Specijalna INOVATIVNA KOMBINACIJA 12 usitnjeni kristala, minerala i njihovih nosača, svojom pozitivnom energetskom vibracijom stvara oko Vaše GLAVE i svih vratnih organa i mekih tkiva, jako POZITIVNO ENERGETSKO VIBRACIJSKO POLJE, koje ciljano djeluje na Vas i Vaše poremećene psiho-organske sustave. Iz tog razloga , MEDI PUR JASTUK sa KRISTALOTERAPIJOM korisno je imati čak i ukoliko spavate na dobrome mjestu, bez štetnih zračenja.

Također, važno je znati da je čovjek u snu, kada spava u NAJIDEALNIJIM UVJETIMA za energiziranje. To se događa zato jer je isključen njegov svjesni dio, koji vrlo često blokira i onemogućuje djelovanje bilo kojeg terapeutskog postupka, pa čak i djelovanje liječnika u procesu liječenja bolesti. Dakle, u snu je terapeutsko djelovanje kristala najjače i najbrže.

Isto tako, ne manje važna je činjenica da se KRISTALI nalaze ugrađeni u unutrašnjosti Vašega jastuka. Na taj način glava, MOZAK i sve vratne strukture , gotovo da leže na samom kristalu, što jako doprinosi uzajamnom pozitivnom pobuđivanju frekvencija organizma od strane kristala i minerala. Pošto je ljudski mozak jedan od najvažnijih organa u kojem se preko CENTRALNOG ŽIVČANOG SUSTAVA odvijaju gotovo sve vitalne funkcije čitavog organizma, svi oslabljeni centri i energetska polja, praktički su prikopčane direktno na pozitivni energetski izvor kristala.

Slijedeća stvar koja je za Vas posebno važna, je jednostavnost upotrebe. Vi sami ne morate biti stručnjak za kristale ili kristaloterapeut, ne morate čak niti poznavati kristale, njihovo djelovanje, niti ih obrađivati, čistiti itd, a upravo sve to onemogućuje većini ljudi da koriste kristale za svoje osobne potrebe.

U KRISTALO - MINERALNOJ SMJESI VAŠEG JASTUKA sve dobijete gotovo, pripremljeno i spremno za trajno korištenje, tako da se ne morate brinuti oko održavanja kristala u JASTUKU , zato što se pražnjenje i energetsko punjenje kristala odvija automatski, uz pomoć INOVATIVNOG “NOSAČA” KRISTALA.

Dakle, puno dobrih osobina koje su Vam na raspolaganju i na koje možete ozbiljno računati u jednom dužem vremenskom periodu .

Znači, u samo JEDNOM JEDINOM, INTELIGENTNO OSMIŠLJENOM PROIZVODU, zastupljen je veliki broj ozbiljnih benificija, bitnih za dugoročno očuvanje Vašega zdravlja : ZAŠTITU MOZGA I MOŽDANIH ŽIVČANIH SUSTAVA, ZAŠTITU VRATNE KRALJEŽNICE, ZGLOBOVA I CIRKULACIJE, ZAŠTITU OD ALERGIJA, ZAŠTITU OD ŠTETNIH GEOPATOGENIH ZRAČENJA I SVAKODNEVNU TERAPIJU POZITIVNOM ENERGIJOM KRISTALA!

Proizvod ima 8 PRESTIŽNIH CERTIFIKATA, i od njega imate ogromne koristi baš svaki dan, uz VELIKU UGODU SPAVANJA i osjetno kvalitetnije snove!

PROVJERA PRIPADAJUĆE VELIČINE MEDI PUR JASTUKA

Kod provjere jeste li kupili MEDI PUR jastuk ispravne veličine, jednostavno slijedite PRAVILO PRAVOG KUTA. Legnite na leđa, a jastuk tijesno priljubite uz ramena. Jastuk nikako ne smije biti odmaknut. Ukoliko imate jastuk pripadajuće veličine, onda vam podbradak i vrat otprilike čine PRAVI KUT, i to je dobar jastuk.

Međutim, ako je vrat zategnut, tada podbradak i vrat čine tupi kut, što nije dobra veličina jastuka, a jastuk je, u tom slučaju, premali. Ukoliko je brada previše potisnuta k prsima, podbradak i vrat čine oštar kut jastuk je, u tom slučaju, prevelik.

ISPRAVNO KORIŠTENJE

Preporučeni ispravni položaji za spavanje su sljedeći: desni polubočni, leđa i lijevi polubočni. Spavanje na trbuhu jako opterećuje vratnu kralježnicu pa se ne smatra zdravim položajem, no MEDI PUR JASTUK i u tom slučaju omogućuje zadovoljavajuću korekciju. Najviše ustrajte na desnom polubočnom položaju, s ispruženom lijevom nogom, zato što taj položaj stabilizira lumbalnu kralježnicu, omogućuje brzo pražnjenje želuca i pruža srcu najlakše uvjete za rad.

Kada spavate na leđima, preporučamo da jastuk tijesno priljubite uz ramena, a pri bočnom spavanju, jastuk nakosite prema prsima, jer ćete tako smjestiti cijelu polovinu lica na jastuk, pa će tako vratni mišići biti potpuno opušteni.

KAKO ODABRATI JASTUK PRIPADAJUĆE VELIČINE?

Kod biranja pripadajuće veličine jastuka samo se podsjetite koji konfekcijski broj košulje nosite. Jastuci se proizvode u 3 veličine i mogu se prilagoditi svakom konfekcijskom broju. Veličinu M odabrat ćete za djecu od 3-15 godina ili za izrazito male osobe. Veličinu L odabrat ćete ukoliko je Vaš konfekcijski broj od 38 - 42. Veličinu XL odabrat ćete ukoliko ste osoba jače konstitucije i Vaš konfekcijski broj je od 43 na dalje.