Čista zona Izmjerite moje vibracije

KRISTALOTERAPIJSKA PODLOGA - MEDI PUR

Proizvedena je od 2cm MEDI PUR TERMOSENZIBILNOG MATERIJALA u koji je tvornički ugrađena aktivna jezgra od 12 vrsta USITNJENIH ENERGETSKIH KRISTALA I MINERALA. To su dva izuzetno jaka medija, koja zajedničkom sinergijom jedan drugog snažno nadopunjuju i čine najbolju moguću ZAŠTITU LJUDSKOG TIJELA od djelovanja štetnih zračenja podzemnih vodenih tokova, Hartmanovog i Curyevog čvora . Uz to, specijalno odabrani kristali svojom pozitivnom energetskom vibracijom stvaraju oko tijela jako POZITIVNO ENERGETSKO VIBRACIJSKO POLJE, te tako omogućuju SVAKODNEVNU TERAPIJU POZITIVNOM ENERGIJOM KRISTALA. Radi se o INTELIGENTNOJ ENERGIJI KRISTALA, koja prestaje sa radom kada je naše tijelo energetski puno, što znači da TIJELO UZIMA I PRIMA POZITIVNI ENERGETSKI IMPULS SAMO KADA TO TREBA !

Podloga se koristi kao preventivna korektivna podloga Vašeg postojećeg madraca, a omogućuje iznadprosječnu zaštitu od štetnih GEOPATOGENIH ZRAČENJA, te svakodnevnu TERAPIJU pozitivnom energijom kristala.

KRISTALOTERAPIJSKA PODLOGA je proizvedena od ekskluzivne ARGENTUM TKANINE, koja sadrži IONE SREBRA sa antibakterijskim učinkom. Bakterije se razvijaju zahvaljujući tjelesnoj vlazi i toplini, uzrokujući neugodne mirise. IONI SREBRA sprečavaju množenje bakterija i djeluju antialergijski. Kao dobro poznato prirodno sredstvo, srebro ne utječe na prirodnu ravnotežu kože. Presvlaka stvara dodatnu vrijednost prirodnoj higijeni i svježini Vaše udobnosti spavanja.

VAŽNO

  • Kada počnete koristiti KRISTALOTERAPIJSKU PODLOGU , počinje se pojačavati protok energije kroz sve energetske centre u Vašem tijelu. Pozitivna energetska vibracija kristala, prenosi se na 65% vode u našem organizmu (cca. 65% ukupne mase ljudskog tijela čini voda). Na taj način snažno stimulira naš imunološki, obrambeni sustav. Tada ćete osjetiti da se u tijelu javljaju određene senzacije kao što su: osjećaj mira, olakšanje, toplina, vrućina u dlanovima i stopalima, trnci, pospanost, opuštenost i sl.
  • Moguće je čak i otpuštanje nakupljene emotivne napetosti. Obzirom da energetska vibracija kristala djeluje na slabe točke našeg energetskog polja i puni ih potrebnom energijom, kod nekih ljudi u početku su moguće i senzacije u smislu pritiska, zatezanja, lagane glavobolje i male vrtoglavice. Te senzacije su prolazne, ali Vam jasno daju do znanja da se mjesta u tijelu gdje postoji energetski nedostatak, sada energijom pune.
  • Budući da KRISTALI nastaju ISKLJUČIVO samo na energetski zdravim mjestima na Zemlji, kada spavate na KRISTALOTERAPIJI, automatski spavate na ENERGETSKI JAKO DOBROM MJESTU. Kroz određeno vrijeme svakodnevnog korištenja, Vaše tijelo imunološki i energetski ojača, te postajete prirodno jači i otporniji.
  • U PODLOGU je ugrađena inovativna kombinacija specijalno odabranih omjera usitnjenih kristala i minerala, pomiješana sa sofisticiranim NOSAČIMA kristala. Nosači su posebne tvari, koje omogućuju trajno čišćenje i stabilizaciju kristala u smjesi. Iz tog razloga, terapeutska svojstva PODLOGE ne troše se s vremenom, nego ostaju trajno prisutna.
  • PODLOGA se može koristiti bez ikakvih ograničenja. Toplo se preporuča svima - maloj djeci, odraslima, bolesnima i prije svega zdravim osobama, da dugoročno zdravi i ostanu.

ISPRAVNO POSTAVLJANJE

TERAPIJSKA SMJESA KRISALA I MINERALA, ugrađena je u gornju polovicu PODLOGE. Zato je VAŽNO da prilikom postavljanja podloge pronađete UŠIVNU DEKLARACIJU. Taj dio PODLOGE gdje je ušivena DEKLARACIJA OBAVEZNO POSTAVITE na donji dio Vašega madraca - gdje su noge!

Implementirana KRISTALO-TERAPIJSKA SMJESA sada se nalazi u gornjoj polovici PODLOGE, tamo gdje je tijelo i glava. To je ispravno postavljena KRISTALO-TERAPIJSKA PODLOGA .

Spavanje na PODLOZI rezultira većom staničnom razinom kisika, kao i podizanjem i stabilizacijom opće energetske razine tijela – cirkulacija krvi u organizmu znatno je poboljšana, zato se čovjek brže oporavlja od bolesti, kao i od povećanih psihičkih ili fizičkih napora, te od većih sportskih napora i upala mišića ( sportaši ).

Zahvaljujući ZAŠTITI OD ŠTETNIH ZRAČENJA, svakom spavaču omogućeno je spavanje u SIGURNOJ ZONI, što dodatno uvelike doprinosi kvaliteti spavanja, no puno važnije od toga ja PREVENTIVNO DJELOVANJE MEDI PUR MATERIJALA u zaštiti ljudskog organizma od velikog broja zdravstvenih poremećaja, ali i težih oboljenja ( poput karcinoma, leukemija ili limfoma ).

KRISTALOTERAPIJSKA PODLOGA postavlja se na na bilo koji tradicionalan madrac, sa ciljem da oplemeni postojeći madrac opisanim beneficijama, te tako omogući potpunu relaksaciju svih struktura tijela i miran san.

Ne klizi jer je velike težine i odlično prianja uz postojeći madrac.

Kao dokaz izvanserijske kvalitete i potvrde deklariranosti ANTIDEKUBITALNO ORTOPEDSKO POMAGALO ZA ZAŠTITU KRALJEŽNICE, ZGLOBOVA I CIRKULACIJE , te dodatne zaštite spavača od negativnih štetnih GEOPATOGENIH ZRAČENJA , SKUPINA MEDICINSKIH PROIZVODA - MEDI PUR posjeduje 8 prestižnih CERTIFIKATA I RJEŠENJA iznadprosječne kvalitete i učinkovitosti nekoliko renomiranih ustanova i agencija unutar EUROPSKE UNIJE.