Čista zona Izmjerite moje vibracije

Antidekutabitalni madrac MEDI PUR - HOSPITAL

PASIVNI ANTIDEKUBITALNI MADRAC MEDI PUR-HOSPITAL proizveden je iz dvije komponente. Neposredno do tijela nalazi se 7cm čisti TERMOSENZIBILNI MEDI PUR MATERIJAL, a ispod je 8cm hladna poliuretanska pjena. TERMOSENZIBILNI MATERIJAL je idealan materijal koji je sam po sebi ANTIDEKUBITALAN, zato što otklanja pritisak tijela o podlogu, održava slobodnu mikrocirkulaciju krvi, čuva toplinu tijela i ne dozvoljava nastanjivanje biološkim agensima.

Svojstvo TERMOSENZIBILNOG MEDI PUR MATERIJALA da umanjuje pritisak podloge na tijelo, prepoznato je posebno u bolničkim okolnostima: kod ležećih bolesnika, teško pokretnih osoba i svih osoba koje imaju tegobe s kralježnicom (vratni, grudni ili slabinski dio).

Madrac je presvučen specijalnom visokokvalitetnom antidekubitalnom navlakom koja ne propušta urin, a propušta zrak , tako da nema podznojavanja koje otvara put dekubitusu.

PASIVNI ANTIDEKUBITALNI MADRAC MEDI PUR - HOSPITAL namijenjen je za prevenciju dekubitusa kod pacijenata s prosječnim rizikom te pacijenata s dekubitusom do III. stupnja.

Antidekubitalna INCO PRESVLAKA

Presvlaka je proizvedena od visoko sofisticiranog materijala koji posjeduje dvosmjernu rastezljivost, antibakterijsko djelovanje, antistatičko djelovanje i smanjuje trenje.

Plinopropusna tkanina omogućuje protok zraka, dok istovremeno smanjuje znojenje kože, što je izuzetno važan faktor u prevenciji dekubitusa. Vodonepropusnost presvlake štiti i osigurava dugovječnost jezgre madraca.

Kroz tehnološki proces izrade, materijal tkanine je obogaćen dodacima koji sprečavaju razvoj bakterija. Zaštitna presvlaka koristi se za sve tipove antidekubitalnih madraca i nadmadraca namjenjenih zdravstvenim ustanovama i zdravstvenoj njezi pacijenata kod kuće.

Madraci i nadmadraci vrlo su izdržljivi i dugovječni, a preporučeni interval zamjene madraca iznosi oko 15 godina.